MrSoup wekelijks interview!
Vandaag met Hanneke Kiel-de Raadt
www.boekportret.nl
www.dit-wil-ik.nl

1.  Kan je in het kort over jou en je bedrijf vertellen?

Boekportret brengt verhalen op papier. Dat kan de vorm hebben van blogs, levensverhalen, vriendenboeken en jubileummagazines. Ik interview mensen om dat verhaal te verwoorden, maar ik kan ook schrijfcoaching geven of alleen de redactie van de teksten verzorgen.

2. Waarom ben je met dit bedrijf begonnen?

Ik houd van verhalen, ik ben benieuwd naar het verhaal achter de mens, achter de organisatie. Ik vind de verschillende zienswijzen van mensen interessant.

3. Ik ben erg nieuwsgierig wat je van het eerste officiele (los van de pilot eerder) MrSoup netwerkevenement vond?

Ik vond het spelletje veel leuker dan ik verwachtte en doordat je met elkaar iets doet, leer je elkaar sneller kennen dan met alleen een borrel.

4. Wat heeft je meest verrast van dit evenement?

Dat je mensen van een heel andere kant leert kennen. Doordat je allemaal met hetzelfde spelletje bezig bent, is het ijs meteen gebroken.

5. En…. Ben je er in juni ook weer bij? 

Ik denk het wel, en ik zal nog wat mensen in mijn netwerk overhalen. Want pokeren is niet zo duister als ik dacht.

Gevolgen COVID-19 MrSoup

Het is jou natuurlijk niet ontgaan wat voor gevolgen COVID-19 heeft op onze maatschappij. Veel bedrijven krijgen klappen te verduren die invloed heeft op de bedrijfsvoering. Ook MrSoup Netwerkevents heeft hier onder te lijden. Het event van 8 mei a.s. mag op last van de overheid niet doorgaan. Wij wachten deze crisis daarom ook af voordat we met een nieuwe datum komen. Houd onze site in de gaten voor deze nieuwe datum.

Blijf gezond en blijf positief!
MrSoup