MrSoup wekelijks interview!
Vandaag met Mike Den Hertog
www.youleasesupport.nl

1. Kan je in het kort over jou en je bedrijf vertellen?

Mijn naam is Mike den Hertog en ik ben partner bij You Leasesupport. You Leasesupport is onafhankelijk intermediair op het gebied van autoleasing. Wij geven onze klanten ongekleurd, deskundig advies en halen de scherpste tarieven met de beste voorwaarden uit de markt! Wij bieden voor elk mobiliteitsvraagstuk een passende oplossing, bijvoorbeeld in de vorm van Operational, Financial of Shortlease.

2. Waarom ben je met dit bedrijf begonnen?

Ik heb altijd passie gehad voor het adviseren van bedrijven/ondernemers en interesse in automobielen. Via You Leasesupport kon ik “beide werelden” mooi combineren!

3. Ik ben erg nieuwsgierig wat je van het eerste officiele MrSoup netwerkevenement vond?

MrSoup heeft gezorgd voor een goed georganiseerd evenement, waarbij ik de lol en spanning van het pokerspel heb ervaren. Daarnaast bood het evenement de ruimte om op een relaxte manier te netwerken tussen veel -mede- ondernemers. Voor mij een geslaagde combinatie!

4. Wat heeft je meest verrast van dit evenement?

Dat het pokerspel eigenlijk voor iedereen leuk is, of je nu beginneling of ervaren speler bent. Via de clinic vooraf krijg je al redelijk snel inzicht in het spelletje.

5. Heb je na aanleiding van dit evenement ook al een succesverhaal?

Qua pokeren moet dit succes zich de volgende editie laten zien.. Nog even wat finetunen 😊

6. En…. Ben je er in juni ook weer bij?

MrLeasy schuift dan graag weer aan bij MrSoup! @ Leerhotel Het Klooster

Gevolgen COVID-19 MrSoup

Het is jou natuurlijk niet ontgaan wat voor gevolgen COVID-19 heeft op onze maatschappij. Veel bedrijven krijgen klappen te verduren die invloed heeft op de bedrijfsvoering. Ook MrSoup Netwerkevents heeft hier onder te lijden. Het event van 8 mei a.s. mag op last van de overheid niet doorgaan. Wij wachten deze crisis daarom ook af voordat we met een nieuwe datum komen. Houd onze site in de gaten voor deze nieuwe datum.

Blijf gezond en blijf positief!
MrSoup