MrSoup wekelijks interview!
Vandaag met Willem van de Kletersteeg
www.bamvideocontent.nl

1. Kan je in het kort over jou en je bedrijf vertellen?

BAM! maakt krachtige videocontent. Wij maken tv-programma’s, bedrijfsfilms, productvideo’s, explanimations, noem maar op – als het maar bewegend beeld én een goed verhaal heeft. We doen zelfs vlog workshops! Ons doel is om die content altijd zo te maken zo dat het z’n doel dient. Dat maakt het krachtig, en daar komt de naam BAM! ook vandaan.

2. Waarom ben je met dit bedrijf begonnen?

Ik werkte al in de televisieproductie en ik deed er wel eens een klusje naast, voor familie of kennissen. Met mijn kennis en vaardigheden die ik in de TV heb opgedaan in de jaren kon ik eenvoudig ook ondernemers uit mijn eigen omgeving blij maken. Zo ben ik er een beetje ingerold. In 2011 schreef ik mij al in bij de KvK, maar pas in 2016 ben ik BAM! begonnen. Waarom? Vooral een hang naar vrijheid en zelfstandigheid. En ik ben een klein beetje eigenwijs, denk ik. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb0/1.5/16/1f609.png😉

3. Ik ben erg nieuwsgierig wat je van het eerste officiele MrSoup netwerkevenement vond?

Ik vond het een geweldig leuk evenement. Zelf ben ik sinds 2006 fervent pokerspeler, ik heb zelfs van 2008 tot 2011 meegewerkt aan de productie van een aantal nationale en internationale poker TV programma’s. Dus voor mij is het spelletje niet nieuw. Maar om het op deze manier – met alle professionaliteit van een echt pokertoernooi – te combineren met zakelijk netwerken vond ik heel verfrissend.

4. Wat heeft je meest verrast van dit evenement?

Dat het toegankelijk is voor iedereen. Of je nou wel of niet eerder poker gespeeld hebt, dat maakt niet uit. Ze zeggen over poker altijd “it takes a minute to learn, but a lifetime to master”, en dat zag je ook heel goed. De meesten hadden het spel nog nooit gespeeld maar speelden na de clinic net zo fanatiek mee!

5. Heb je na aanleiding van dit evenement ook al een succesverhaal?

Ik heb een aantal waardevolle contacten opgedaan, dat zeker! Het succes moet nog blijken, wie weet.

6. En…. Ben je er in juni ook weer bij?

Als het aan mij ligt: zeker!

Gevolgen COVID-19 MrSoup

Het is jou natuurlijk niet ontgaan wat voor gevolgen COVID-19 heeft op onze maatschappij. Veel bedrijven krijgen klappen te verduren die invloed heeft op de bedrijfsvoering. Ook MrSoup Netwerkevents heeft hier onder te lijden. Het event van 8 mei a.s. mag op last van de overheid niet doorgaan. Wij wachten deze crisis daarom ook af voordat we met een nieuwe datum komen. Houd onze site in de gaten voor deze nieuwe datum.

Blijf gezond en blijf positief!
MrSoup